Yhteystiedot

Kuirin Rantamökit

(040) 530 1801

 

 

Kuirin Rantamökit noudattaa vuonna 2023 lomamökkipalveluiden varaamisessa ja peruutuksissa seuraavia ehtoja:

Ehdot sitovat kumpaakin sopimusosapuolta sen jälkeen, kun asiakas on suorittanut varausmaksun.

Varausmaksu ja vuokran loppuosa

Varausmaksun osuus on 50 prosenttia vuokrasta ja se on suoritettava laskussa mainittuun eräpäivään mennessä. Maksuaika on pääsääntöisesti 21 vrk varauspäivästä. Jos vuokra-ajan alkamiseen on varaushetkestä alle 30 vrk, peritään koko vuokra kerralla ja maksuaikaa on 5 - 14 vrk. Loppusuoritus maksetaan 21 vrk ennen vuokra-ajan alkamista.Yli 2 viikon varauksissa loppusuoritus maksetaan 1 kk ennen vuokra-ajan alkamista. Kuirin Rantamökit lähettää asiakkaalle saapumisohjeet laskutuksen yhteydessä tai muutoin sovitulla tavalla.Varaus astuu voimaan, jos varausmaksu on maksettu laskussa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Muutoin varaus raukeaa. Varauksista perimme aina kuitenkin toimistokuluja 25 €. Mahdollisista maksuhuomautuksista peritään lisäksi 15 €/huomautus.Varauksen raukeamisesta emme erikseen informoi asiakasta. Asiakas maksaa toimistokulut alkuperäisen laskun tilitiedoin.

Peruutukset

Peruutuksista on ilmoitettava viipymättä, kuitenkin viimeistään 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista. Pidätämme peruutustapauksissa aina varausmaksusta toimistokuluja 25 €. Jos peruutus tapahtuu alle 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, pidätämme varausmaksun kokonaisuudessaan. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, varausmaksua eikä loppusuoritusta palauteta. Jos peruutuksen syynä on kuitenkin jokin inhimillinen tekijä, sovitaan mahdollisesta maksun palauttamisesta tapauskohtaisesti. Jos peruutus tapahtuu vuokra-aikana, ei vuokraa makseta takaisin. Loppusuorituksen maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi, eikä myöskään varausmaksua siinä tapauksessa palauteta.

Kuirin Rantamökkien oikeus peruuttaa varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Kuirin Rantamökit irtisanoa sopimuksen ilmoittamalla siitä mahdollisimman pian asiakkaalle. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Tällaisen esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta mahdollisesti syntyneitä kuluja ei asiakkaalle korvata. Kuirin Rantamökeillä on oikeus irtisanoa sopimus vuokra-aikana, jos asiakas aiheuttaa omalla toiminnallaan vahinkoa Kuirin Rantamökeille tai sen ympäristölle.Tällaiseksi toiminnaksi lasketaan myös muita lomalaisia tai mökkinaapureita häiritsevä käytös. Sopimus voidaan myös irtisanoa välittömästi silloin, jos asiakas on rikkonut varausehtoja.

Avainten luovutus ja mökillä oleskelu

Avaimet luovutetaan asiakkaalle saapumisohjeissa mainitulla tavalla. Lomamökkien vuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus. Mökkiin sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, siivousvälineet ja -aineet, polttopuut, nestekaasu valaistukseen ja ruuan valmistukseen. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, sekä wc- ja talouspaperit. Asiakas huolehtii mökin siivouksesta vuokra-aikana ja lähtiessä.Mökki on oltava luovutushetkellä siinä kunnossa, kuin se oli asiakkaan saapuessa.Poikkeuksena luonnollisesti tilanteet, joissa mökki on vuokrattu loppusiivouksineen. Jos asiakas on jättänyt lähtiessään mökin siivoamatta, peritään asiakkaalta 80 € siivousmaksu sekä toimistokulut 25 €.

Tupakointi                               

Tupakointi sallittu vain rannan tuntumassa olevalla tupakkapaikalla! Paloturvallisuus riskin vuoksi  tupakointi piha-alueella, mökin terasseilla sekä sisällä mökissä EHDOTTOMASTI KIELLETTY!!!!!

Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille, sen irtaimistolle tai ympäristölle aiheutuneet vahingot suoraan Kuirin Rantamökeille. Myös mahdollisista esineitten katoamisesta veloitamme asiakasta.

Vahinkojen perimiskustannuksina veloitetaan lisäksi toimistokulut 25 €.

Henkilömäärä

Vuodepaikkojen määrää ei saa ylittää. Vuodepaikat on mökeissä Kaakelo ja Mänty max. 6 hlöä, sekä mökissä Luhta 4 hlöä. Telttojen sekä asuntoauton tai -vaunun käyttö on ehdottomasti kielletty.