Yhteystiedot

Kuirin Rantamökit

(040) 530 1801

 

 

Kuirin Rantamökit noudattaa vuonna 2021 lomamökkipalveluiden varaamisessa ja peruutuksissa seuraavia ehtoja:

Ehdot sitovat kumpaakin sopimusosapuolta sen jälkeen, kun asiakas on suorittanut varausmaksun.

Varausmaksu ja vuokran loppuosa

Varausmaksun osuus on 50 prosenttia vuokrasta ja se on suoritettava laskussa mainittuun eräpäivään mennessä. Maksuaika on pääsääntöisesti 14 vrk varauspäivästä. Jos vuokra-ajan alkamiseen on varaushetkestä alle 42 vrk, peritään koko vuokra kerralla ja maksuaikaa on 5 - 14 vrk. Loppusuoritus maksetaan 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista.Yli 2 viikon varauksissa loppusuoritus maksetaan 1 kk ennen vuokra-ajan alkamista. Kuirin Rantamökit lähettää asiakkaalle saapumisohjeet laskutuksen yhteydessä tai muutoin sovitulla tavalla.Varaus astuu voimaan, jos varausmaksu on maksettu laskussa ilmoitettuun eräpäivään mennessä. Muutoin varaus raukeaa. Varauksista perimme aina kuitenkin toimistokuluja 25 €. Mahdollisista maksuhuomautuksista peritään lisäksi 15 €/huomautus

Peruutukset

Peruutuksista on ilmoitettava viipymättä, kuitenkin viimeistään 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista. Pidätämme peruutustapauksissa aina varausmaksusta toimistokuluja 25 €. Jos peruutus tapahtuu alle 30 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, pidätämme varausmaksun kokonaisuudessaan. Jos peruutus tapahtuu alle 14 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, varausmaksua eikä loppusuoritusta palauteta. Jos peruutuksen syynä on kuitenkin jokin inhimillinen tekijä, sovitaan mahdollisesta maksun palauttamisesta tapauskohtaisesti. Jos peruutus tapahtuu vuokra-aikana, ei vuokraa makseta takaisin. Loppusuorituksen maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi, eikä myöskään varausmaksua siinä tapauksessa palauteta.

Kuirin Rantamökkien oikeus peruuttaa varaus

Ylivoimaisen esteen sattuessa (force majeure) voi Kuirin Rantamökit irtisanoa sopimuksen ilmoittamalla siitä mahdollisimman pian asiakkaalle. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Tällaisen esteen takia irtisanotusta vuokrasopimuksesta mahdollisesti syntyneitä kuluja ei asiakkaalle korvata. Kuirin Rantamökeillä on oikeus irtisanoa sopimus vuokra-aikana, jos asiakas aiheuttaa omalla toiminnallaan vahinkoa Kuirin Rantamökeille tai sen ympäristölle.Tällaiseksi toiminnaksi lasketaan myös muita lomalaisia tai mökkinaapureita häiritsevä käytös. Sopimus voidaan myös irtisanoa välittömästi silloin, jos asiakas on rikkonut varausehtoja.

Avainten luovutus ja mökillä oleskelu

Avaimet luovutetaan asiakkaalle saapumisohjeissa mainitulla tavalla. Lomamökkien vuokraan kuuluu loma-asunnon vapaa käyttöoikeus. Mökkiin sisältyy kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat, siivousvälineet ja -aineet, polttopuut, nestekaasu valaistukseen ja ruuan valmistukseen. Asiakas tuo mukanaan omat liinavaatteet, sekä wc- ja talouspaperit. Asiakas huolehtii mökin siivouksesta vuokra-aikana ja lähtiessä.Mökki on oltava luovutushetkellä siinä kunnossa, kuin se oli asiakkaan saapuessa.Poikkeuksena luonnollisesti tilanteet, joissa mökki on vuokrattu loppusiivouksineen. Jos asiakas on jättänyt lähtiessään mökin siivoamatta, peritään asiakkaalta 80 € siivousmaksu sekä toimistokulut 25 €.

Tupakointi                               

Tupakointi sallittu vain rannan tuntumassa olevalla tupakkapaikalla! Paloturvallisuus riskin vuoksi              tupakointi piha-alueella, mökin terasseilla sekä sisällä mökissä EHDOTTOMASTI KIELLETTY

KORONA:

Asiakas vastaa siitä, että on saapuessaan terve, eikä näin ollen toiminnallaan edesauta covid-19 viruksen leviämistä.

Kuirin Rantamökit huolehtii covid-19 virustilanteen vallitessa tarttumapintojen desinfioinnista asiakkaiden      vaihtuessa.

 

Asiakas on velvollinen korvaamaan mökille, sen irtaimistolle tai ympäristölle aiheutuneet vahingot suoraan Kuirin Rantamökeille. Myös mahdollisista esineitten katoamisesta veloitamme asiakasta.

 

Vahinkojen perimiskustannuksina veloitetaan lisäksi toimistokulut 25 €.

Henkilömäärä

Vuodepaikkojen määrän ylittävistä henkilöistä on sovittava aina erikseen Kuirin Rantamökkien kanssa. Myös mahdollisen teltan, asuntoauton tai -vaunun käyttämiseen mökin alueella on pyydettävä lupa.